Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 30 december 2022, 16:30

142 kilo verboden vuurwerk aangetroffen in woning Geldrop

GELDROP – Op donderdag 29 december heeft de politie 142 kilo voor consumenten verboden vuurwerk in beslag genomen in een woning aan de Wingerd in Geldrop. De bewoner is als verdachte aangehouden en het vuurwerk is in beslag genomen.

Melding

Naar aanleiding van een andere 112melding zijn agenten naar een woning in Geldrop gegaan. Daar troffen zij een 37-jarige verdachte aan. Hij is aangehouden en zal worden verhoord. Bij doorzoeking van de woning stuitten agenten op 4 hennepplanten en verboden vuurwerk. Onder andere cobra’s, nitraten en 1000 klappers werden aangetroffen.

Risico’s

Het opslaan en bewaren van vuurwerk is aan verschillende veiligheidsregels gebonden. Want te veel vuurwerk in bijv. een huis of garage, is gevaarlijk. En kan ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid van bewoners en omgeving. Zeker als het gaat om deze voor consumenten verboden vuurwerkexplosieven.

Vuurwerk mag alleen maar verkocht worden op 29, 30 en 31 december. Bovendien mag het alleen maar afgestoken worden van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur.

Meld opslag vuurwerk

Heeft u het idee dat er bij u in de omgeving vuurwerk ligt opgeslagen, op een niet toegestane manier wordt verhandeld of vervoerd gaat worden? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

112 Geldrop

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Geldrop lees je in onze categorie 112 Nieuws Geldrop. Alle 112 alarmeringen uit Geldrop kan je live volgen via 112 meldingen Geldrop.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.