Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 08 juni 2022, 16:30

Aanhoudingen voor drugshandel na inval in woning aan de Fakkellaan in Eindhoven

EINDHOVEN – Op dinsdag 7 juni deed de politie samen met diverse partners onderzoek op een adres op de Fakkellaan in Eindhoven. Het onderzoek begon na aanwijzingen dat de bewoners betrokken zouden zijn bij hennephandel. Ter plaatse werden twee mannelijke hoofdverdachten, de bewoners, van 28 en 73 jaar aangehouden. Twee andere (mannelijke) aanwezigen van 38 en 52, eveneens uit Eindhoven, werden ook aangehouden.

Drugs-gerelateerde goederen
In de woning trof de politie verschillende goederen aan die in verband gebracht kunnen worden met drugshandel, zoals gereedschappen, sealbags, een geldtelmachine etc. Naar aanleiding van deze vondsten werd ook de woning van beide andere aangehouden mannen, eveneens op de Fakkellaan, onderzocht. Ook werd ca een kilo hennep en ruim 20.000 euro aan cash geld aangetroffen en in beslag genomen.

In beslagname
Er waren opvallend veel luxe goederen op het adres van de oudste aangehouden verdachte aanwezig. Deze verdachte is in verband met eerdere veroordelingen nog een groot bedrag van ettelijke tonnen verschuldigd. In verband hiermee is onder meer een deurwaarder van het CJIB betrokken en zullen diverse goederen in beslag genomen worden.

Integrale aanpak
Als politie, OM en bestuurlijke partners onderschrijven we de stelling dat misdaad niet mag lonen. De gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat niet alleen vanuit het strafrecht maar ook vanuit bestuurlijk perspectief kan worden opgetreden. De gemeente Eindhoven heeft bij aan actie daarom ook deelgenomen en stelt een onderzoek in naar o.a. de bouwkundige staat en aanwezigheid van illegale bouwwerken op de betreffende adressen.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.