Logo 112Eindhoven

Redactie evenement 1 reactie(s) di 05 oktober 2021, 20:24

Bereikbaarheid van Eindhoven tijdens de marathon

Laatst bijgewerkt: woensdag 08:56 uur
EINDHOVEN – Aanstaande zaterdag en zondag, 9 en 10 oktober, wordt het grootste sportevenement van Noord-Brabant weer gehouden: de Marathon Eindhoven. De stad is hierdoor tijdelijk minder goed bereikbaar.

De marathon vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein- en busstation. Op zaterdag en zondag is de binnenstad moeilijker bereikbaar met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

In verband met de marathon is een groot aantal straten tijdelijk afgesloten. Om welke straten dit gaat, vind je op de pagina Afsluitingen Marathon Eindhoven 2021.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van de marathon zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Meer informatie hierover vind je op www.hermes.nl.

Meer informatie over de marathon vind je op www.marathoneindhoven.nl.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.