Logo 112Eindhoven

Redactie brand 0 reactie(s) wo 06 april 2022, 14:46

Brand in slaapkamer van woning aan de Panterstraat in Eindhoven

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:53 uur

EINDHOVEN – Op woensdag 6 april, omstreeks het middaguur, is brand ontstaan in een tussenwoning aan de Panterstraat in Eindhoven. Na de eerste 112 melding werd de brand al snel opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Meerdere brandweereenheden waren aanwezig.

Het betrof een brand in een slaapkamer. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Door de brand heeft de woning forse schade opgelopen. Stichting Salvage gaat helpen met de afhandelen van de schade. De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.