Logo 112Eindhoven

Redactie brand 0 reactie(s) za 20 augustus 2022, 15:58

Brandstichting in gebouw aan de Kruisstraat in Veldhoven, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 20 aug 2022 om 19:53 uur

VELDHOVEN – In een gebouw van de stichting Islamplanning aan de Kruisstraat in Veldhoven woedde vrijdagnacht brand. De politie gaat uit van brandstichting en daarom zoeken ze getuigen en camerabeelden die meer kunnen vertellen over wie hier verantwoordelijk voor is.

Het is iets na half drie in de nacht van vrijdag op zaterdag wanneer er een melding binnenkomt van een brand in een gebouw aan de Kruisstraat in Veldhoven. De brandweer heeft de brand snel onder controle en kan voorkomen dan het hele pand afbrand. Door sporenonderzoek ter plaatse door de politie en brandweer wordt er rekening gehouden met brandstichting.

Omwonenden hebben nadat de brand uitbrak een scooter horen wegrijden die mogelijk iets met de brand te maken heeft. De politie doet nader onderzoek naar de brand. Een buurtonderzoek en een forensisch onderzoek zijn hier onderdeel van.

Heeft u beelden of andere informatie?

Als u nog niet met de politie heeft gesproken, maar wel waardevolle informatie heeft over de brand of beelden van een camera, dashcam of misschien een ringdeurbel, hoort de politie dat heel graag. Ook zijn ze benieuwd of er mensen zijn die een dag voorafgaand aan de brand mogelijk iets verdachts hebben gezien. Tippen kan via 0900-8844. Anoniem tippen kan natuurlijk ook, via 0800-7000.

112 Veldhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Veldhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Veldhoven. Alle 112 alarmeringen uit Veldhoven kan je live volgen via 112 meldingen Veldhoven.

Locatie

112 Melding

02:38:30 20-08-22 P 1 BOB-03 BR bijgebouw Kruisstraat Veldhoven 224641 Brandweer Brabant Zuid Oost (Persoonlijke code)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.