Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 22 maart 2022, 15:31

Dode man onder verdachte omstandigheden aangetroffen in weiland

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:04 uur
OIRSCHOT – In Oirschot aan de Broekstraat werd maandagavond rond 18.45 uur een overleden man in een weiland aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Er is op dit moment nog veel onduidelijk. De politie doet onderzoek om de exacte toedracht rond zijn overlijden te achterhalen.

Het slachtoffer, een 68-jarige man zonder vast woonadres, werd door een bekende gevonden. Hij alarmeerde de hulpdiensten die nog hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. Dat mocht helaas niet meer baten. Gezien de aangetroffen situatie ter plaatse, werd besloten nader onderzoek te doen naar omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen. Dat onderzoek is nog in volle gang en daaruit is vooralsnog geen helder beeld gekomen over wat er precies met de man is gebeurd. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s en kunnen op dit moment nog geen enkel scenario uitsluiten.

Forensisch onderzoek
Het forensisch onderzoek dat maandagavond was opgestart, werd in de loop van de nacht onderbroken. Het is op dinsdagochtend hervat. Het lichaam van het slachtoffer werd naar een mortuarium vervoerd en wordt op een later moment nader onderzocht. Hopelijk is er daarna meer duidelijk over wat er met hem gebeurd is.

Getuigen
De recherche is uiteraard op zoek naar mensen die mogelijk meer kunnen vertellen over wat er maandag op de Broekstraat is gebeurd. Bent u misschien die dag daar in de buurt geweest en is u iets opgevallen? Hebt u iets gezien? Of hebt u misschien andere informatie die ons kan helpen? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Eindhoven via het landelijk politienummer 0900-8844 of via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Gegarandeerd anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Update
De politie gaat er niet langer vanuit dat de dode man die maandag werd gevonden in Oirschot door een misdrijf om het leven is gekomen.

Natuurlijke dood
Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat we een misdrijf uit kunnen sluiten en dat deze man een natuurlijke dood is gestorven. Daarmee is het politieonderzoek afgerond.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.