Logo 112Eindhoven

Politiehelikopter
Redactie misdaad 0 reactie(s) di 31 januari 2023, 6:52

Drie koperdieven opgepakt op Industrieterrein Ekkersrijt; politieheli ingezet

SON EN BREUGEL – Op Industrieterrein Ekkersrijt zijn dinsdagmorgen drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht van het stelen van koper uit een loods. De heli moest eraan te pas komen om één van de mannen te vinden.

Op dinsdag 31 januari 2023 om 2.20 uur kwam er een 112melding binnen bij het Operationeel Centrum. Een getuige, een medewerker van een beveiligingsbedrijf, meldde dat hij gestommel hoorde in een loods van een bedrijf aan de Ekkersrijt. Meerdere politie-eenheden werden naar het bedrijf gestuurd en de agenten omsingelden het pand.

Aanhoudingen

De agenten slopen naar binnen en hoorden inderdaad gestommel in een loods. Daar zagen ze drie mannen die bezig waren koper vanuit een container in tassen te doen. Bij het zien van de agenten sloegen de mannen op de vlucht. Twee mannen konden direct aangehouden worden. Een derde wist via een stelling te ontkomen. Er werd direct een zoekactie opgezet waarbij de politieheli en een politiehond met geleider te hulp schoten. Uiteindelijk werd ook de derde verdachte in de omgeving aangehouden.

Ingesloten

De drie mannen, één uit Rotterdam van 37 jaar en twee uit Tilburg van 25 en 38 jaar, zijn naar het bureau gebracht en daar ingesloten voor de rest van de nacht. Via een autosleutel werd de auto waarmee ze gekomen waren gevonden. Deze is in beslag genomen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.