Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 24 februari 2022, 6:05

Drugslab ontdekt bij woning in Eindhoven na garagebrand

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:53 uur

EINDHOVEN – De politie heeft vannacht een klein drugslab gevonden in een garage bij een woning op de Carel Willinkstraat in Eindhoven. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) doet samen met de recherche onderzoek.

Brand
De gealarmeerde brandweer wist de brand te blussen. Zij roken direct een sterke chemische geur. De brandweerlieden troffen vaten aan met verschillende chemicaliën die vaak gebruikt worden bij het maken van synthetische drugs. De eigenaar heeft rook ingeademd en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Gevaarlijk
Het produceren en opslaan van chemische producten is enorm gevaarlijk voor de directe omgeving. In dit geval ging het om een kleine brand die redelijk snel onder controle was, maar de schade en gevolgen hadden ook veel groter kunnen zijn.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) komt in actie op plekken waar een drugslab is ontdekt en wordt ontmanteld of als er chemische stoffen worden aangetroffen die een bedreiging zijn voor de omgeving.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.