Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 27 maart 2022, 17:29

Eindhovenaar (37) zwaargewond bij steekpartij in de binnenstad

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:53 uur

EINDHOVEN – De politie tast nog in het duister als het gaat om de aanleiding van een steekincident zaterdagavond in de binnenstad waarbij een 37-jarige Eindhovenaar zwaargewond raakte.

Omstanders vonden het slachtoffer op een parkeerplaats aan het Eindje met diverse steekwonden in zijn hoofd. De man verklaarde dat hij rond 23.00 uur op de Nieuwe Emmasingel, ter hoogte van de bioscoop, door een onbekende man werd aangesproken en vervolgens gestoken. Hij vluchtte en zakte op het Eindje in elkaar. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Rechercheurs proberen te achterhalen wat er nu gebeurd is. Daarom komen zij graag in contact met getuigen. Heb je iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.