Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 18 februari 2023, 0:41

Fietser (26) overlijdt na valpartij op de Grasdreef in Eindhoven

Laatst bijgewerkt: zaterdag 18 feb 2023 om 04:02 uur

EINDHOVEN – Een 26-jarige fietser uit Veldhoven is vrijdagavond overleden bij een ongeluk op de Grasdreef in Eindhoven. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een eenzijdig ongeval.

De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden gestuurd naar de Grasdreef nadat een fietser vlakbij de busbaan was gevallen. Het busverkeer op de busbaan en het verkeer op de kruising werd enige tijd stil gelegd.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Er kwamen meerdere ambulances, politiewagens, een brandweerwagen en het Mobiel Medisch Team met de auto. Over de toedracht van de valpartij is nog niets bekend. De fietser is overleden aan zijn verwondingen.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

112 Melding

21:47:18 17-02-23 Ongeval wegvervoer letsel Grasdreef Eindhoven Politie Oost-Brabant (Persinformatie Brabant-Zuidoost)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.