Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 29 januari 2022, 16:55

Getuigen gezocht van dodelijk verkeersongeval A58 Eindhoven

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:54 uur

EINDHOVEN Op vrijdag 28 januari rond 16.00 uur komen een bruine bestelauto en een kleine witte personenauto met elkaar in botsing. Dat gebeurt op de A58 ter hoogte van Eindhoven bij hectometerpaal 11,9, dichtbij de splitsing waar de A2 overgaat naar de A58 richting Tilburg / Breda (knooppunt Batadorp). De witte auto eindigt ca. 200 meter verderop naast de weg tegen het wegportaal.

Hoewel een traumaheli werd ingezet en diverse omstanders en getuigen meteen eerste hulp boden aan de vrouw, was dat helaas tevergeefs. De 57-jarige bestuurster van de witte auto komt bij dit ongeval om het leven. De bestuurder en bijrijder van de bruine bestelauto worden lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Zij maken het naar omstandigheden goed.

Botsmoment
Omdat het deze vrijdag middag druk is op de weg, spreekt de politie al meteen met veel getuigen. Helaas heeft vrijwel niemand de eerste botsing tussen de bruine bestelauto en de witte personenauto gezien en is onduidelijk hoe de twee met elkaar in aanraking zijn gekomen en wat er precies is gebeurd. De witte personenauto heeft in ieder geval aan de achterkant schade opgelopen.

Beeldmateriaal
De politie wil graag in contact komen met bestuurders die op de A2/A58 reden ten tijde van het ongeval en ons meer kunnen vertellen wat er gebeurde tijdens en voorafgaand aan het ongeval. Was u daar en heeft u mogelijk dashcambeelden waarop iets te zien is? Of zag u één van beide auto’s en is u iets anders opgevallen? Dan komt de politie graag met u in contact.

Niet onder invloed
De politie wil graag weten hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden; dit is ook voor de nabestaanden erg belangrijk. Daarom hopen we dat u kunt helpen meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht. Uit het eerste onderzoek is overigens niets gebleken van het gebruik van alcohol of drugs door bestuurders.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.