Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 29 juni 2022, 17:48

Gewonde bij schietincident in woning aan de Pianostraat

EINDHOVEN – De politie doet onderzoek naar een schietincident in een woning aan de Pianostraat in Eindhoven op dinsdagavond 28 juni rond 22.00 uur.

Op dat tijdstip kwam bij de politie een 112melding binnen dat er in de woning een schot zou zijn gelost. Daarbij zou de 53-jarige bewoner gewond zijn geraakt. Eenmaal ter plaatse troffen de collega’s inderdaad de gewonde man aan. Hij was geraakt in zijn nek, maar niet ernstig gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over hem ontfermd en later is hij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. We hebben onder andere ter plaatse technisch onderzoek verricht, spreken met getuigen, doen buurtonderzoek en kijken of er mogelijk ook bruikbare camerabeelden zijn.

Verdachte

Na de melding was al vrij snel duidelijk dat degene die het schot zou hebben gelost niet meer in de woning was. Omdat er wel een duidelijk signalement was, zijn collega’s direct in de wijde omgeving naar hem uit gaan kijken. Uiteindelijk kon de 27-jarige man al vrij snel in de omgeving van de woning worden aangehouden. Hij zat bij zijn vriendin in de auto. Overigens woont deze verdachte in het huis waar het incident heeft plaats gevonden.

Onderzoek

Zoals gezegd doet de politie nog verder onderzoek naar de exacte toedracht en aanleiding van het incident. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.