Logo 112Eindhoven

Redactie overig 0 reactie(s) za 12 februari 2022, 16:03

Gewonde bij steekpartij in uitgaansgebied Deurne, jongen (18) uit Helmond opgepakt

DEURNE – Bij een steekpartij aan de Blasiusstraat in Deurne raakte vrijdagavond een 20-jarige man uit Deurne gewond aan zijn rug. Een 18-jarige jongeman uit Helmond werd hiervoor aangehouden. Hij zit vast op het politiebureau voor verder onderzoek.

Rond 23.10 uur gisterenavond was er op straat tussen een aantal jongeren commotie ontstaan die uitmondde in een ruzie. Het slachtoffer zou mogelijk de ruzie willen sussen en werd hierbij in zijn rug gestoken. De verdachte ging er nog vandoor gaan maar werd op de Zeilbergsestraat tegen gehouden door omstanders. Toegesnelde agenten hielden de jongen aan en troffen ook een mes bij hem aan. Het slachtoffer was goed aanspreekbaar en na de eerste medische verzorging op straat werd hij voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek
Diezelfde avond heeft de politie met getuigen gesproken en vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek. Wat nu precies de aanleiding van de ruzie was en waarom er werd gestoken wordt uiteraard verder onderzocht. Ook zal er vandaag met zowel het slachtoffer als de verdachte uitgebreid worden gesproken.

Ondanks dat de politie direct die avond al met een aantal getuigen hebben gesproken, hebben ze misschien nog niet met iedereen kunnen spreken. Heb jij nog informatie die onze rechercheurs mee kunnen nemen in het onderzoek? Laat het dan weten via 0900-8844. Liever anoniem? Dan kan natuurlijk ook via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.