Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 01 juni 2022, 16:42

Grote partij illegale sigaretten aangetroffen in loods Deurne

DEURNE – In een loods aan de Wattstraat in Deurne trof de politie op woensdag 18 mei een grote partij illegale sigaretten aan. Deze zijn in beslag genomen en het onderzoek is overgenomen door de Douane.

De politie had uit onderzoek informatie gekregen dat er in de loods mogelijk gestolen goederen lagen. Daarom deden we op woensdag 18 mei rond 17.00 uur een instap in de loods. Daarbij werden diverse pallets met dozen vol illegale sigaretten aangetroffen. In totaal ging het om meer dan 100.000 pakjes sigaretten. Deze zijn in beslag genomen en het onderzoek is vervolgens overgedragen aan de Douane. Er werd bij de instap niemand aangehouden. In verband met het onderzoek konden we deze vondst niet eerder bekend maken.

112 Deurne

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Deurne lees je in onze categorie 112 Nieuws Deurne. Alle 112 alarmeringen uit Deurne kan je live volgen via 112 meldingen Deurne.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.