Logo 112Eindhoven

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 16 september 2021, 19:47

Inrit Victoriapark vanaf Mathildelaan op 21 september afgesloten

EINDHOVEN – Ingenieursadviesbureau Sweco voert op 20 en 21 september een bodemonderzoek uit in de Mathildelaan. Om dit onderzoek te kunnen doen wordt het straatje vanaf de Mathildelaan naar het Victoriapark op dinsdag 21 september afgesloten. Dit betekent dat je deze inrit niet kunt gebruiken tussen 9.00 en 16.00 uur. Het Victoriapark kun je die dag alleen inrijden vanaf de Willemstraat, via de Lichtstraat. Uitrijden kan, maar alleen rechtsaf richting de Emmasingel.

Een dag eerder gaat Sweco al van start met het bodemonderzoek. Dan wordt de noordbaan van de Mathildelaan een stukje afgesloten, ter hoogte van Q-Park Mathildelaan. Je wordt dan omgeleid via de Emmasingel-Willemstraat-Vonderweg-Mathildelaan.

Werkzaamheden fase 2 op 18 en 19 oktober
De werkzaamheden op 20 en 21 september zijn de eerste fase van het onderzoek. Op 18 en 19 oktober gaat Sweco verder met het onderzoek en zijn er vergelijkbare afsluitingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.