Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 02 maart 2022, 16:19

Kogelinslagen in pand aan de Vondelstraat in Veghel

VEGHEL – Dinsdagochtend 1 maart kreeg de politie rond 06.00 een melding binnen dat buurtbewoners vroeg in die ochtend knallen hadden gehoord aan de Vondelstraat in Veghel. Als agenten op de locatie aankomen treffen zij twee kogelinslagen en hulzen aan bij een bedrijfspand en een woningcomplex. Er is niemand gewond geraakt.

Zowel de recherche als Forensische Opsporing onderzoeken de zaak. Vooralsnog heeft de politie nog niemand aangehouden.

Weet u meer?
Heeft u iets gezien of andere nuttige informatie voor de politie? Of heeft u camerabeelden van de omgeving waar mogelijk iets op te zien is? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Veghel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veghel lees je in onze categorie 112 Nieuws Veghel. Alle 112 alarmeringen uit Veghel kan je live volgen via 112 meldingen Veghel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.