Logo 112Eindhoven

Redactie overig 0 reactie(s) di 14 december 2021, 16:39

Landelijk vuurwerkverbod voor de komende jaarwisseling

EINDHOVEN – Ook voor de komende jaarwisseling geldt een landelijk vuurwerkverbod. Dit om extra druk op zorg en hulpverlening te voorkomen.

Het landelijk vuurwerkverbod tijdens de vorige jaarwisseling zorgde voor 900 minder slachtoffers die met vuurwerkletsel naar het ziekenhuis moesten.

Toch vuurwerkoverlast?
Ondervind je toch vuurwerkoverlast in Eindhoven, dan kun je deze overlast melden via de BuitenBeter App of telefonisch via 14 040 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Vuurwerkoverlast melden kan tot en met de eerste week van het nieuwe jaar. Bel altijd 112 bij ernstige schade en/of lichamelijk letsel. Is er geen spoed? Bel dan 0900-8844.

Inleveren vuurwerk
Net als vorig jaar heeft de gemeente een inleverpunt vuurwerk ingericht bij het parkeerterrein van sportpark Hondsheuvels (J.C. Dirkxpad). Je kunt daar terecht op 18 en 30 december 2021 en op 2 januari 2022 tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.