Logo 112Eindhoven

Redactie overig 0 reactie(s) za 03 september 2022, 15:02

Man (37) zwaargewond na mishandeling op het Catharinaplein in Eindhoven

EINDHOVEN – Vrijdagavond 2 september rond 23.30 uur is er op het Catharinaplein in Eindhoven een zware mishandeling geweest. Een 37-jarige man uit Eindhoven raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis.

Vrijdagavond ging het mis toen het slachtoffer uit het niets een klap kreeg op zijn hoofd. Hij viel daarbij naar achteren en kwam terecht op een plantenbak. Hij is met zwaar letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Vermoedelijk zijn de daders twee grote mannen tussen de 25 en 30 jaar oud. Na het incident zijn de daders richting de Vestdijk gelopen.

Filmpjes en getuigen

De recherche is druk bezig met het onderzoek en vraagt iedereen die wat heeft gezien of gehoord om zich te melden. Uit observatiebeelden blijkt ook dat een aantal getuigen het incident vermoedelijk heeft gefilmd. De politie ziet graag de filmpjes in zodat er meer duidelijkheid is over de toedracht van het incident. U kunt contact opnemen met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.