Logo 112Eindhoven

Redactie brand 0 reactie(s) zo 05 december 2021, 5:58

Man (42) uit Eindhoven op heterdaad betrapt bij brandstichting kleine vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:55 uur

EINDHOVEN – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 december heeft de recherche in Eindhoven een 42-jarige man op heterdaad aangehouden. Hij stond op het punt om een kleine vrachtwagen in brand te steken.

Meerdere branden
De recherche kwam de verdachte op het spoor toen er eind september/begin oktober meerdere branden in Eindhoven-Noord werden gesticht. Gelukkig vielen er geen gewonden bij de brandstichtingen, maar was er enkel sprake van beperkte materiële schade. De recherche heeft op meerdere camerabeelden de verdachte gezien en na verder onderzoek zijn ze de man in de gaten gaan houden.

Na een korte nachtelijke observatie werd de 42-jarige man uit Eindhoven op heterdaad betrapt toen hij een kleine vrachtwagen in brand wilde steken. Het observatieteam van de recherche heeft verdere schade aan de vrachtwagen weten te voorkomen door de man direct aan te houden.

De verdachte zit vast en zal verder worden verhoord.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.