Redactie misdaad 0 reactie(s) do 12 mei 2022, 16:10

Man (61) zwaargewond bij steekincident in woning Eindhoven, echtgenote aangehouden

Laatst bijgewerkt: woensdag 08:52 uur
EINDHOVEN – Een 61-jarige man raakte vannacht zwaargewond bij een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Zijn 63-jarige echtgenote – en medebewoner – is als verdachte aangehouden. Wij onderzoeken wat er zich precies heeft afgespeeld.

Melding
De meldkamer ontving vannacht rond 04.30 uur een 112melding van een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Er speelde zich een ruzie af die kennelijk uit de hand liep en tot een steekincident leidde. Daarbij zou de melder in zijn buik gestoken zijn.

Onderzoek
In de woning op de locatie troffen zij de 61-jarige bewoner aan die inderdaad een steekwond aan zijn buik had opgelopen. Hij was echter gelukkig nog wel aanspreekbaar. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar wordt hij behandeld aan zijn verwondingen. Hij verkeert buiten levensgevaar. In de woning bevonden zich ook de echtgenote – en medebewoonster- én een ander familielid.

Aanhouding
De 63-jarige echtgenote is aangehouden als verdachte omdat zij mogelijk verantwoordelijk is voor het steken. Zij wordt vandaag verhoord over haar rol en aandeel in deze zaak.

De aanleiding en omstandigheden van het steekincident zijn nog niet geheel duidelijk. Wij onderzoeken wat er zich precies heeft afgespeeld. Op basis van onze eerste onderzoeksbevindingen vermoeden wij dat een relationeel conflict tussen zowel de verdachte als het slachtoffer en het eerder genoemde familielid vooraf ging aan het steekincident.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.