Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 28 oktober 2022, 16:07

Man (63) uit Eindhoven overleden na steekpartij, verdachte aangehouden

BEST – Donderdagavond 27 oktober is er rond 23.40 uur een melding bij de meldkamer binnengekomen van een steekincident op de Koningin Julianaweg-Zuid in Best. Agenten hebben daar een 63-jarige man uit Eindhoven zwaargewond aangetroffen. Reanimatie en hulpverlening heeft helaas niet mogen baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Steekincident

Voorafgaand aan het steekincident vond er een conflict plaatst. Wat precies de toedracht is wordt nog onderzocht. Bij het steekincident is ook een andere man gewond geraakt. Het gaat om de 39-jarige stiefzoon van het overleden slachtoffer. De recherche is druk bezig met het onderzoek en heeft één verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om een 55-jarige man uit Best. Meerdere aanhoudingen sluiten wij niet uit.

Getuigen

Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht vragen wij onder andere beschikbare camerabeelden op en lezen die uit. De politie zoekt ook op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over het steekincident en de mogelijke verdachte(n). Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Best

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Best lees je in onze categorie 112 Nieuws Best. Alle 112 alarmeringen uit Best kan je live volgen via 112 meldingen Best.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.