Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 februari 2023, 17:45

Man (68) overleden na aanrijding op vluchtstrook van de A58

MOERGESTEL – Een 68-jarige man uit België overleed vrijdag 17 februari bij een aanrijding op de A58. De man stond met zijn auto stil op de vluchtstrook. Toen hij bij zijn aanhanger stond, werd hij door een vrachtwagen geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De hulpdiensten werden die middag rond 13.30 uur opgeroepen voor het ongeval. Nadat de vrachtwagen in aanraking kwam met het slachtoffer, werd de auto, waar nog een vrouw inzat, geraakt. Zij kwam met de schrik vrij. Voor het slachtoffer werd medische hulp ingeschakeld, maar helaas bleek dit te laat. Hij overleed ter plekke. De vrachtwagen schaarde na de aanrijding en kwam verderop in de berm tot stilstand. De chauffeur raakte niet gewond. Deze 57-jarige man uit Hongarije is aangehouden. De politie gaat met hem in verhoor.

Bij het ongeval ontstond er een lekkage aan de brandstoftank van de vrachtwagen, waardoor er diesel in het naastgelegen water kwam. Dit wordt gereinigd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De weg blijft gedurende dit onderzoek dicht van het overige verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.