Redactie misdaad 0 reactie(s) za 25 maart 2023, 15:13

Man aangehouden voor beschieting van woning in Eindhoven

EINDHOVEN – Een 52-jarige man uit Eindhoven is aangehouden voor de beschieting van gisteravond 24 maart in Eindhoven. Iets voor 18.00 uur kwam een melding binnen dat er een man met een vuurwapen stond te zwaaien. Later is bekend geworden dat er ook een kogelinslag in de ruit van de woning aan de Beverloweg is aangetroffen.

Beschieting

Niemand raakte gewond bij de beschieting. De verdachte was op het moment dat de agenten aankwamen op de locatie niet meer aanwezig. Een zoektocht naar de man ging van start en even later kon hij worden aangehouden in een flat aan het Gerretsonplein in Eindhoven.

De 52-jarige verdachte uit Eindhoven is aangehouden en zit vast. Hij zal later worden verhoord. De recherche doet onderzoek naar het incident en de toedracht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.