Redactie overig 0 reactie(s) wo 13 april 2022, 11:45

Man gewond bij steekpartij in woning Eindhoven, zoon (24) aangehouden

Laatst bijgewerkt: woensdag 08:53 uur
EINDHOVEN – Woensdagochtend vond er een steekpartij plaats in een woning aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven. Hierbij raakte de bewoner van de woning gewond. Hij verkeert niet in levensgevaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. De 24-jarige zoon, die ook op dat adres woont, is aangehouden als verdachte.

Rond 09.30 kreeg onze meldkamer een melding binnen over een steekpartij aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven. De hulpdiensten spoedden zich naar het adres, waar zij een gewonde man aantroffen in de woning. De man was niet levensgevaarlijk gewond en was aanspreekbaar. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De 24-jarige zoon van het slachtoffer werd al vrij snel als verdachte aangehouden. Hij is bekend binnen de hulpverlening.

Onderzoek
De politie is momenteel nog druk bezig met het doen van onderzoek. Daarbij onderzoeken ze ook wat de aanleiding van het incident was.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.