Logo 112Eindhoven

Redactie overval 0 reactie(s) zo 06 maart 2022, 5:50

Man met mes overvalt supermarkt op het Dirigentplein in Eindhoven

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:53 uur

EINDHOVEN – Op zaterdagavond net voor sluitingstijd is de supermarkt op het Dirigentplein in Eindhoven overvallen door een man met een mes. De recherche zoekt getuigen.

Even na 19.15 uur komt een man die helemaal in het donker gekleed is de supermarkt binnengelopen. Hij loopt naar de servicebalie toe en bedreigd daar een supermarktmedewerker met een mes. De overvaller roept naar de medewerker dat ze de kassalade moet openen. Eenmaal geopend doet de overvaller een greep uit de kassa. Hij zet het daarna op een lopen en vlucht weg. Enkele supermarktmedewerkers proberen de man nog te volgen maar zien hem buiten nergens meer. Bij de overval raakte niemand gewond, maar het overwegend jonge personeel dat bedreigd is, is erg aangedaan.

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Is u iets opgevallen rond het tijdstip van de overval op het Dirigentplein? Of hebt u beelden die ons helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Signalement overvaller

  • Man
  • Blank
  • Blauwe ogen
  • Zwarte jas met capuchon
  • Zwarte broek
  • Zwarte schoenen met wit logo

Een overval meemaken is erg ingrijpend. De geschrokken supermarktmedewerkers is daarom slachtofferhulp aangeboden.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.