Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 26 november 2021, 17:14

Man zwaargewond afgezet bij Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, mogelijk betrokken bij misdrijf in Duitsland

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:55 uur

EINDHOVEN – In de vroege ochtend van vrijdag 26 november is een jongeman zwaar gewond afgezet bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. De auto waarin het slachtoffer zat is meteen vertrokken zonder gegevens achter te laten. Dat gebeurde rond 5.40 uur bij de hoofdingang van het ziekenhuis.

De artsen van de spoedeisende hulp hebben zich ontfermd over de jongen. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart om de toedracht van zijn verwondingen te achterhalen.

Duits misdrijf
Op dit moment is het vermoeden dat de gewonde man mogelijk betrokken is bij een misdrijf in Duitsland. De recherche in Eindhoven heeft nauw contact met de Duitse politie en zij onderzoeken de zaak verder. Uit informatie bleek dat het voertuig zeer waarschijnlijk richting Amsterdam is gereden. Daar is door agenten, samen met een politiehelikopter, gezocht. Het voertuig is niet aangetroffen.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.