Logo 112Eindhoven

Ambulance
Redactie overig 0 reactie(s) za 03 september 2022, 15:07

Mannen gaan elkaar met messen te lijf op het Stratumseind in Eindhoven

EINDHOVEN – In de vroege ochtend van zaterdag 3 september vond er een steekincident plaats op Stratumseind. Rond 4.35 uur kwam de melding dat er twee mensen aan het vechten waren. Een daarvan raakte gewond en ligt in het ziekenhuis. De ander is meegenomen naar het politiebureau. Beiden zijn aangehouden.

Agenten kwamen ter plaatse voor een steekincident op Stratumseind in Eindhoven. Daar troffen zij twee mensen aan die elkaar aan het steken waren. Een persoon raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis is vervoerd en daar momenteel nog ligt. De ander had lichte verwondingen en hij is meegenomen naar het politiebureau. Beide betrokkenen zijn momenteel verdachten.

Identiteit

De identiteit van de persoon in het ziekenhuis is vooralsnog onbekend. De recherche is daarom ook dringend op zoek naar getuigen die meer weten of iets hebben gezien. Mogelijk zijn er bij dit incident ook videobeelden gemaakt door omstanders. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.