Logo 112Eindhoven

Redactie landelijk 0 reactie(s) do 17 februari 2022, 20:28

Morgen vanaf 14:00 uur geen treinen door storm Eunice

Laatst bijgewerkt: donderdag 17 feb 2022 om 22:12 uur

NEDERLAND – Morgen wordt extreem harde wind verwacht, daarom rijden er vanaf 14.00 uur geen binnenlandse én internationale treinen meer. In de ochtend is een aangepaste dienstregeling van kracht. Toch kan de storm ook in de ochtend voor nog meer overlast zorgen. Plan daarom je reis kort voor vertrek in de reisplanner. Ga, indien mogelijk, niet op reis.

Gevaarlijke situaties
De NS vindt het heel vervelend dat het zoveel hinder voor treinreizigers geeft, maar we hebben dit besluit genomen vanwege de veiligheid op het spoor. De kans bestaat dat er bomen op het spoor waaien, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ook voor storingsploegen is het verlenen van assistentie of uitvoeren van herstelwerk te gevaarlijk.

Schiphol
Ook Schiphol raakt vrijdag ontregeld. Vliegtuigmaatschappij KLM annuleert bijna 170 vluchten in verband met storm Eunice die over het land trekt. Ook vertragingen zitten er dik in.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.