Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 16 april 2022, 16:26

Motor verdwenen na ongeluk in Eindhoven waarbij 21-jarige man zwaargewond raakte, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:53 uur

EINDHOVEN – Donderdagavond 14 april horen omwonenden van Dr. Berlagelaan en Alard du Hamelstraat in Eindhoven rond 21.15 uur een harde klap. Op de kruising daar zijn een personenauto en een (cross)motor of brommer met elkaar in botsing gekomen. Al snel wordt hulp verleend door omstanders en omwonenden. De bestuurder van de auto is ongedeerd, maar ter plaatse treft de politie ook een 21-jarige man aan die ernstig gewond naar het ziekenhuis wordt vervoerd. En hoewel de bestuurder van de auto en diverse getuigen hebben gezien dat er een (cross)motor / brommer bij de aanrijding betrokken was, blijkt deze niet meer op de plaats van het ongeval te liggen.

Eerst wordt nog gedacht dat een behulpzame omstander de (cross)motor / brommer veilig heeft weggezet, maar al snel rijst het vermoeden dat de motor opzettelijk van de plaats van het ongeval is weggenomen. De politie is dringend op zoek naar deze motor of brommer om de toedracht van het ongeval te kunnen onderzoeken. Er is iemand zwaar gewond geraakt, en van belang is om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van situatie van het ongeval. Het gaat om een oranjekleurige crossmotor of –brommer waarvan mogelijk de kentekenplaat ontbrak.

We weten dat veel omstanders ter plaatse gefilmd hebben en roepen hen op om die beelden met ons te delen. Ook als je denkt dat er niets bijzonders op te zien is, kan het ons toch helpen. En misschien zijn er mensen die kort voor het ongeval de motor of brommer hebben zien rijden, of het ongeval zelf hebben zien gebeuren. Of daarvan (dashcam) beelden hebben. Ook dan hoort de politie graag. Dat mag ook anoniem. Bel met het landelijk politienummer 0900-8844 of de Opsporingstiplijn 0800-6070 met uw informatie. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-700.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.