Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 06 december 2022, 15:09

Motorrijder overleden bij aanrijding met politiewagen in Eindhoven

Laatst bijgewerkt: dinsdag 6 dec 2022 om 17:17 uur

EINDHOVEN – Op de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven deed zich vanmiddag rond 12.00 uur een ernstige aanrijding voor tussen een motorrijder en een opvallend politievoertuig van de politie Oost-Brabant. De motorrijder, een 31-jarige man uit Eindhoven, is daarbij helaas komen te overlijden. Zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten doet een andere politie-eenheid onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Zij doen dit onder leiding van de Rijksrecherche

Aanrijding

De politieagenten reden rond 12.00 uur in hun opvallende dienstauto over de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven en raakten betrokken bij een aanrijding met de motorrijder. Door diverse directe collega’s en overige hulpdiensten werd eerste hulp verricht aan de motorrijder. Alle hulp mocht helaas niet meer baten en de motorrijder, een 31-jarige man uit Eindhoven, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Zijn nabestaanden zijn geïnformeerd en wij wensen hen veel sterkte toe.

Onderzoek

De Rijksrecherche doet onderzoek naar het verkeersongeval om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Onder hun leiding verrichten specialisten van een andere politie-eenheid technisch sporenonderzoek.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

112 Melding

12:31:46 06-12-22 Ongeval wegvervoer letsel Dr Cuyperslaan Eindhoven Politie Oost-Brabant (Persinformatie Brabant-Zuidoost)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.