Logo 112Eindhoven

Redactie overig 0 reactie(s) vr 13 mei 2022, 22:40

Politie zoekt bestuurder van witte bestelbus die jongetje meeneemt (update)

Laatst bijgewerkt: zaterdag 14 mei 2022 om 16:02 uur

SOMEREN – De politie zoekt de bestuurder van een witte bestelbus die woensdagmiddag 11 mei een 6-jarig jongetje mee zijn bus in nam. De politie doet nog onderzoek naar de exacte feiten.

Het jongetje fietste woensdag 11 mei rond 15.45 uur op de Kruisbaan in Someren. Daar werd hij aangesproken door een man in een witte bestelbus. Deze vroeg hem om hulp bij het uitladen van spullen en nodigde hem met fiets en al uit in het busje. De man en het jongetje hebben vervolgens enkele minuten rond gereden waarop het kind op de Nederweertseweg uit de bus werd gelaten. Vermoedelijk is daarbij de route over de Hugterweg, Hugten en de Koenraadweg gevolgd.

Wat er precies in het busje is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Op dit moment zijn er geen concrete aanwijzingen dat er in het busje strafbare feiten zijn gepleegd. Toch wil de politie graag in contact komen met de bestuurder van de bus en doen we nader onderzoek.

Getuigen
Uiteraard vraagt de politie de bestuurder van de bestelbus zichzelf te melden om dit voorval toe te lichten en een verklaring te geven. Ook vraagt de politie mensen die mogelijk iets gezien hebben of iets weten dat hier mee te maken heeft, zich te melden. Ook als u camerabeelden of dashcam beelden heeft die kunnen helpen.

Het witte bestelbusje betreft vermoedelijk een Volkswagen Transporter (verlengd model), met geblindeerde ramen, met 5-spaaks velgen. Ook als mensen deze voor of na het incident in de omgeving hebben gezien, is dat interessante informatie.

Contact
Mocht u de bewuste bestelbus zien rijden, aarzel dan niet en bel direct 112!

Update
De bestuurder van een bestelbus die woensdag in Someren korte tijd een jongetje heeft meegenomen, heeft zich zaterdag bij de politie gemeld. Na een gesprek, kon hij het bureau weer verlaten, meldt de politie. Hij is niet aangehouden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.