Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 07 oktober 2021, 10:04

Scholier zwaargewond bij ongeval in Valkenswaard

Laatst bijgewerkt: donderdag 7 okt 2021 om 16:10 uur

VALKENSWAARD – Op donderdag 7 oktober is een scholier zwaargewond geraakt bij een ongeval op de kruising Heidalen met de Sint Antoniusstraat in Valkenswaard. Een automobilist zou een fietser over het hoofd hebben gezien.

Het slachtoffer betreft een 12-jarige jongen. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen.

De jongen was onderweg naar de school. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder. De marechaussee was snel aanwezig bij het ongeval omdat ze elders in de buurt bezig waren met een controle.

112 Valkenswaard

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Valkenswaard lees je in onze categorie 112 Nieuws Valkenswaard. Alle 112 alarmeringen uit Valkenswaard kan je live volgen via 112 meldingen Valkenswaard.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.