Logo 112Eindhoven

Redactie evenement 0 reactie(s) do 11 november 2021, 19:36

Sinterklaascomités zitten in spanning over mogelijke lockdown

Laatst bijgewerkt: donderdag 11 nov 2021 om 21:34 uur

NEDERLAND – Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet om een korte lockdown in te voeren om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan, het kabinet moet nog een besluit nemen.

De NOS meldde eerder dat het OMT een lockdown van twee weken adviseert. In die periode moeten alle evenementen worden geschrapt en zullen theaters en bioscopen de deuren moeten sluiten. Daarnaast zou het OMT hebben geadviseerd om de sluitingstijd in de horeca en de maximale groepsgrootte aan te passen. Scholen zouden wel open mogen blijven.

Intochten van Sinterklaas
De Sinterklaascomités van het land wachten in spanning af of de intochten van Sinterklaas komend weekend wel door kunnen gaan. Op sommige plaatsen, zoals Utrecht en Roermond, is de intocht vanwege de sterk oplopende coronacijfers al afgelast. In Rotterdam en Amsterdam gaan de organisaties nog uit van een intocht zoals gepland.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.