Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 17 maart 2022, 15:15

Sterke chemische geur bij woning in Odiliapeel leidt agenten naar drugslab

ODILIAPEEL – Woensdagavond rond 22.40 uur kwam er een melding binnen over een sterke chemische geur bij een woning in Odiliapeel. Politieagenten ontdekten vervolgens een drugslab. Vijf verdachten zijn aangehouden.

Drugslab
Laat op woensdagavond is er een melding gedaan van een sterke chemische geur bij een woning. De agenten doorzochten het hele pand en stuitten op duizenden liters chemicaliën. Vermoedelijk is dat gebruikt bij het maken van synthetische drugs. De Landelijke Faciliteit Ontmanteling (LFO) doet vandaag verder onderzoek en dan zal blijken om welke stof het precies gaat.

Aanhoudingen
De politie pakte woensdagavond meerdere mensen op die op dat moment bij de woning waren. Het gaat om vier mannen en een vrouw in de leeftijd van 38 tot 51 jaar. Vier van de vijf verdachten komen uit Odiliapeel. Een van hen heeft geen vaste woon- en verblijfplaats.

112 Odiliapeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Odiliapeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Odiliapeel. Alle 112 alarmeringen uit Odiliapeel kan je live volgen via 112 meldingen Odiliapeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.