Logo 112Eindhoven

Redactie overig 0 reactie(s) di 18 januari 2022, 14:57

Tien personen aangehouden op verdenking van mishandeling twee buschauffeurs in Eindhoven

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 08:54 uur

EINDHOVEN – Deze ochtend zijn in alle vroegte tien personen in Son en Breugel aangehouden op verdenking van de mishandeling van twee buschauffeurs eind vorig jaar in Eindhoven.

Op woensdag 29 december hebben twee buschauffeurs van een Flixbus in Antwerpen hun passagiers opgehaald voor een rit naar Eindhoven. Een groep van 10 jongeren allemaal woonachtig in Son en Breugel hebben een zitplaats gereserveerd in de in de dubbeldeks bus. Bijna aangekomen op de eindbestemming werden de jongens aangesproken door een van de chauffeurs op hun gedrag en het niet dragen van een mondmasker. Dit gesprek liep vervolgens zo uit de hand dat er een gevecht ontstond tussen de jongens en de buschauffeur.

In Eindhoven, bij de eindhalte aan de John F Kennedylaan toen iedereen was uitgestapt, liepen de gemoederen weer hoog op, waarbij de twee chauffeurs door de groep jongeren werden mishandeld. Bij deze vechtpartij liep een van de buschauffeurs een hoofdwond op. Daarbij sneuvelde ook een ruit van de bus.

Impactvol
Beide chauffeurs hebben aangifte van mishandeling gedaan. Het hele gebeuren heeft een grote impact op de chauffeurs gehad. Na het incident hebben beide chauffeurs aangegeven voorlopig niet in staat te zijn om hun werk te hervatten.

Van de tien aangehouden personen zijn er twee minderjarig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.