Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 07 augustus 2022, 17:56

Bezoeker overlijdt door metalen kogel bij Highland Games

Laatst bijgewerkt: zondag 7 aug 2022 om 19:20 uur

GELDROP – Een 65-jarige man uit Geldrop overleed zondag aan het begin van de middag toen hij op het terrein van Landgoed Kasteel Geldrop werd geraakt door een metalen bal die werd gebruikt tijdens Highland Games. Toegesnelde hulpverleners en gealarmeerde hulpdiensten konden niets meer voor hem betekenen. De politie onderzoekt wat er precies gebeurde.

De man was als bezoeker aanwezig op het landgoed. Hij werd geraakt door een metalen bal, voorzien van een handvat, die tijdens de Highland Games competitie door één van de deelnemers was weggeslingerd. Het slachtoffer was op het moment van het fatale ongeluk geen toeschouwer van het betreffende competitieonderdeel. Hij liep achter een metershoge heg op een pad, dat geen onderdeel uitmaakte van het evenementsterrein.

Het evenement werd na het incident direct gestopt. Voor getuigen die daar behoefte aan hebben is Slachtofferhulp beschikbaar. De politie onderzoekt hoe dit ongeluk kon gebeuren. We deden onderzoek naar de veiligheidsmaatregelen op het terrein en horen betrokkenen en getuigen.

112 Geldrop

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Geldrop lees je in onze categorie 112 Nieuws Geldrop. Alle 112 alarmeringen uit Geldrop kan je live volgen via 112 meldingen Geldrop.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.