Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 01 december 2021, 17:23

Twee bewoners van het AZC in Budel aangehouden na steekpartij

BUDEL – De politie hield afgelopen nacht twee bewoners van het AZC in Budel aan na een ruzie tussen hen beiden. Eén van hen bleek gestoken te zijn. Beide mannen raakten gewond.

We kregen rond 2.15 uur een melding van de ruzie op het AZC. De beide mannen waren om onduidelijke redenen met elkaar in gevecht geraakt. Daarbij werd gedreigd met een mes en vielen klappen. Uiteindelijk werd één van de mannen ook daadwerkelijk gestoken. Beide mannen raakten bij de ruzie gewond en moesten naar het ziekenhuis voor behandeling. Eén van hen is daar een nachtje ter observatie gehouden. Ze zijn beide aangehouden en wij doen verder onderzoek naar het incident.

112 Budel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Budel lees je in onze categorie 112 Nieuws Budel. Alle 112 alarmeringen uit Budel kan je live volgen via 112 meldingen Budel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.