Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 29 december 2022, 17:02

Twee voortvluchtigen door FASTNL aangehouden in Eindhoven

EINDHOVEN – De politie heeft donderdag 29 december twee voortvluchtigen in Eindhoven aangehouden. Een 51-jarige Nederlandse man, die door twee veroordelingen nog 1641 dagen gevangenisstraf moet uitzitten, is door de Dienst Speciale Interventies op aanwijzen van het Fugitive Active Search Team (FASTNL) rond het middaguur aangehouden in een woning. De eerste aanhouding vond plaats rond het middaguur.

De andere voortvluchtige betreft een 41-jarige man uit Roemenië die op verzoek van FAST Roemenië door rechercheurs van FASTNL in een andere woning enkele uren later is aangehouden. Hij moet 1305 dagen gevangenisstraf uitzitten voor een veroordeling voor grootschalige handel in harddrugs en bezit van vuurwapens. De man wordt overgeleverd aan de Roemeense autoriteiten.

De twee aangehouden voortvluchtigen hebben geen verband met elkaar.

FASTNL van de Landelijke Eenheid is aangesloten bij het European Network of Fugitive Active Search Teams (ENFAST) en is een samenwerkingsverband van opsporingsteams van politiediensten binnen de Europese Unie.

112 Eindhoven

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eindhoven lees je in onze categorie 112 Nieuws Eindhoven. Alle 112 alarmeringen uit Eindhoven kan je live volgen via 112 meldingen Eindhoven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.