Logo 112Eindhoven

Redactie overval 0 reactie(s) di 15 februari 2022, 16:10

Tweede verdachte aangehouden voor beroving in het Philips van Lenneppark

EINDHOVEN – Vandaag heeft de politie een tweede verdachte aangehouden voor een steekincident en beroving in het Philips van Lenneppark in Eindhoven. Dit incident vond plaats in oktober vorig jaar. Nog steeds is de politie dringend op zoek naar de laatste twee verdachten.

Beroving en steekpartij
Vorig jaar op 9 oktober had het slachtoffer afgesproken met twee jongens via Snapchat in het park. Al snel sloeg de sfeer om en werd het slachtoffer gestoken en bestolen van onder andere zijn jas. Bij deze beroving waren vier daders betrokken, waarvan de recherche er inmiddels twee heeft aangehouden. De eerste verdachte, een jongen van 16 jaar uit Veldhoven, is dit jaar op 7 februari aangehouden. Vandaag werd een tweede verdachte, een jongen van 17 jaar, uit Helmond aangehouden.

Melden
Nog steeds is de politie dringend opzoek naar de 3de en 4de dader. U kunt daar nog steeds bij helpen. Heeft u 9 oktober iets gezien. Of weet u meer af van deze situatie in het park? meld dat dan via 0900-8844, maar anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.