Logo 112Eindhoven

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 06 oktober 2021, 19:24

Veel schade na kop-staart aanrijding voor verkeerslicht in Geldrop

GELDROP – Woensdagmiddag even voor half vijf heeft er een ongeval plaats gevonden voor de verkeerslichten Mierloseweg – Spoelstraat in Geldrop.

Een automobilist komende uit de richting van Mierlo heeft een auto die voor het verlicht stond te wachten over het hoofd gezien en achterop gebotst. Het gebeurde met een dermate hoge snelheid dat de beide airbags van de achterop komende werden geactiveerd.

De betrokkenen zijn gecontroleerd door de hulpverleners. Een persoon had last van haar nek en bij de bestuurster van het andere voertuig brak een tand af. Niemand hoefde mee met de ziekenwagen.

112 Geldrop

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Geldrop lees je in onze categorie 112 Nieuws Geldrop. Alle 112 alarmeringen uit Geldrop kan je live volgen via 112 meldingen Geldrop.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.