Logo 112Eindhoven

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 11 maart 2022, 17:45

Vrouw aangehouden voor verkoop van valse merkkleding, geldwitwassen en mensenhandel

SINT-MICHELSGESTEL – In een lopend onderzoek van de recherche zijn afgelopen maandag op vijf locaties in Oost-Brabant doorzoekingen gedaan. Later deze week is een 35-jarige vrouw uit Sint-Michielsgestel aangehouden. Zij wordt verdacht van mensenhandel, geld witwassen en verkoop van valse merkkleding.

Actiedag
Het onderzoek is al enige tijd geleden gestart met een aangifte van mensenhandel. De aangehouden vrouw wordt ervan verdacht een andere vrouw seksueel te hebben uitgebuit. Daarnaast heeft de politie tips ontvangen over de vermoedelijke handel in valse merkkleding. Team mensenhandel en de recherche hebben samen onderzoek gedaan naar de verdenkingen.

Op 7 maart heeft de politie in samenwerking met onder andere de gemeente en het Openbaar Ministerie op vijf locaties, verspreid over Oost-Brabant, doorzoekingen gehouden. Hier heeft de politie onder andere een grote hoeveelheid valse merkkleding, valse merk parfum, valse merk schoenen en een groot contant geldbedrag in beslag genomen. Ook heeft de politie later deze week twee voertuigen in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.