Logo 112Eindhoven

Redactie weer 0 reactie(s) za 31 december 2022, 17:49

Vuurwerkshows door het hele land afgelast vanwege stormachtig weer

Laatst bijgewerkt: zaterdag 31 dec 2022 om 18:22 uur

NEDERLAND – Vrijwel alle gemeenten hebben de voor vannacht geplande vuurwerkshows afgelast vanwege de harde wind. Zo gaat het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug niet door in verband met het stormachtige weer. De Erasmusbrug blijft gesloten tot 02.30 uur.

Op het Museumplein in Amsterdam is wel een show met licht en muziek en wordt er afgeteld naar het nieuwe jaar, maar ook daar worden geen vuurpijlen afgestoken. De show met vuurwerk en drones in de A’DAM Toren is verplaatst naar maandag.

In Hilversum werden ook al twee vuurwerkshows voor zaterdagavond afgelast, en in Apeldoorn gaat een drone- en lasershow niet door, omdat de laserstralen volgens de gemeente door het slechte weer niet te zien zijn.

Het KNMI geeft voor het noordwesten code geel af. Er is kans op zware windstoten tot 80-90 km/uur. De windstoten komen uit het zuidwesten. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden.

In de loop van nieuwjaarsnacht neemt de wind geleidelijk af.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.