Redactie overig 0 reactie(s) vr 15 april 2022, 17:03

Acht personen aangehouden bij wedstrijd PSV – Leicester City

Laatste update: 10 maanden geleden

EINDHOVEN – Donderdagavond 14 april speelde PSV thuis tegen Leicester City. In Eindhoven is het erg druk geweest met duizenden supporters. De sfeer was over het algemeen gemoedelijk. Er zijn wel wat kleine opstootjes geweest. Daarvoor zijn in totaal acht personen aangehouden.

Aanhoudingen
Voorafgaand aan de wedstrijd heeft de politie te maken gehad met enkele opstootjes tussen supporters. Op dat moment zijn twee personen aangehouden voor baldadigheid en belediging. Na de wedstrijd was het onrustig in de stad en moest de ME meerdere malen linies vormen en enkele charges uitvoeren. Door het de-escalerend optreden van de ME konden de groepen gescheiden worden en zijn grotere ongeregeldheden voorkomen.

In totaal zijn er acht personen aangehouden, waaronder twee Engelsen. Van die acht personen zijn er drie minderjarig. De leeftijden van de verdachten liggen tussen de 16 en 59 jaar. Ze worden onder andere verdacht van openlijke geweldpleging, baldadigheid en belediging. Alle verdachten zijn weer naar huis gestuurd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.