Redactie — lokaal1 reactie(s) — di 05 oktober 2021, 20:24

Bereikbaarheid van Eindhoven tijdens de marathon

EINDHOVEN – Aanstaande zaterdag en zondag, 9 en 10 oktober, wordt het grootste sportevenement van Noord-Brabant weer gehouden: de Marathon Eindhoven. De stad is hierdoor tijdelijk minder goed bereikbaar.

De marathon vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein- en busstation. Op zaterdag en zondag is de binnenstad moeilijker bereikbaar met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

In verband met de marathon is een groot aantal straten tijdelijk afgesloten. Om welke straten dit gaat, vind je op de pagina Afsluitingen Marathon Eindhoven 2021.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van de marathon zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Meer informatie hierover vind je op www.hermes.nl.

Meer informatie over de marathon vind je op www.marathoneindhoven.nl.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jolanda
Jolanda (@guest_7)
Offline
15 dagen geleden

Zou leuk zijn als er een plattegrond zou zijn waar verkeer Marathon wel of niet kan kruisen. Vooral als je taxi ofzo rijd is dat onmisbaar

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons