Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 03 juni 2022, 17:28

Automobilist gaat ervandoor na aanrijden fietsers, politie dringend op zoek naar getuigen

Laatste update: 8 maanden geleden

EINDHOVEN – De politie is nog steeds dringend op zoek naar mogelijke getuigen van een aanrijding op de kruising van de Marconilaan en de Boschdijk in Eindhoven. Zondagmorgen 29 mei raakten daarbij drie fietsers gewond. De automobilist ging er vandoor.

Het ongeval gebeurde rond 4.45 uur op zondagmorgen 29 mei op de kruising van de Marconilaan met de Boschdijk in Eindhoven. Drie fietsers staken op dat moment de kruising over waarbij ze geschept werden door een auto. De auto ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor via de Kronehoefstraat. Eén fietser raakte ernstig gewond, de twee anderen kwamen er met lichtere verwondingen vanaf.

Uiteraard nemen we deze kwestie hoog op en zijn daarom direct een onderzoek gestart. Ondanks onze inspanningen heeft dat nog niet geleid tot het opsporen van de betrokken chauffeur.

Getuigen
De politie heeft onder andere ter plaatse technisch onderzoek verricht, achtergebleven brokstukken van de auto in beslag genomen en camerabeelden bestudeerd. Daaruit zijn inmiddels meer details over de auto naar voren gekomen.

Het gaat vermoedelijk om een Renault, type Megane, model hatchback van het bouwjaar 2012/2013. Bij het ongeval is onder andere de rechter koplamp beschadigd geraakt. Op onderstaande foto vindt u ter verduidelijking een voorbeeld van dit type auto. Het gaat dus niet om het betrokken voertuig.

Heeft u in uw omgeving een dergelijke auto met aanzienlijke schade aan de voorzijde zien rijden? Weet u mogelijk wie de eigenaar van dit voertuig is? Werd bij u een dergelijke wagen ter reparatie aangeboden? Of heeft u anderszins informatie wat kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.