Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 21 januari 2022, 17:13

Bewoner AZC Budel ernstig gewond na steekpartij, drie broers aangehouden

Laatste update: 1 jaar geleden

BUDEL – Op het AZC in Budel vond donderdagavond rond 22.30 uur een steekincident plaats. Het slachtoffer is een mannelijke bewoner van het AZC. Hij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Ook een tweede man raakte gewond. Gedurende het onderzoek zijn in de loop van die nacht drie personen aangehouden. Hun betrokkenheid bij de steekpartij zal worden onderzocht.

Agenten reageerden op een melding van een geweldsincident op het sport-/recreatieterrein van het AZC, waarbij mogelijk iemand neergestoken was. Ter plaatse was ambulancepersoneel al bezig een slachtoffer te behandelen. De man had inderdaad een steekwond en leek ernstig gewond. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, maar zijn toestand is inmiddels stabiel en de man is aanspreekbaar. Bij de politiemensen meldde zich ook een tweede man die gewond bleek te zijn. Hij had een hoofdwond en zou ook het slachtoffer zijn geweest van geweld.

Aanhoudingen
Uit de verhalen ter plekke bleek al vrij snel wie er bij het incident betrokken waren geweest. Wat precies de aanleiding is geweest moet uit verder onderzoek blijken. In de loop van de nacht hielden wij op aanwijzing van getuigen drie verdachten aan, ook bewoners van het AZC. Het gaat om drie broers van 18, 18 en 15 jaar oud die in hun gezamenlijke woonruimte werden aangetroffen. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en zitten vast. Hun betrokkenheid bij de steekpartij wordt onderzocht. Agenten namen een mes en een stok in beslag die mogelijk bij het incident werden gebruikt.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.