Logo 112Eindhoven

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 04 september 2023, 15:49

Dit zijn de beste barbershops in Eindhoven

Mannen met echte robuuste baarden, we zien ze tegenwoordig steeds vaker. Waar het even leek dat dit volledig was verdwenen en de welbekende ‘babyface’ de trend was, is dit de laatste jaren sterk veranderd. Het is daarom dus ook niet zo heel vreemd dat ook het aanbod met barbershops enorm is toegenomen. Stel dat je momenteel een barbershop zou moeten kiezen, dan is de kans vrij groot dat je geen idee hebt waar je zou moeten zijn. Met een beetje rondvragen kom je uiteindelijk wel ergens, maar is het wel prettig te weten wat nu een goede barber Eindhoven is om je baard te laten verzorgen en te laten trimmen. Omdat de keuze enorm is, hebben wij een selectie gemaakt van de beste barbershops in Eindhoven.

Top 5 barbershops

Eindhoven kent tientallen barbershops. Toch zien we dat er maar een aantal zijn die er bovenuit steken en zowel op prijs als kwaliteit ontzettend goed scoren. Dus ben je op zoek naar een goede barbershop, dan is het zeker aan te raden om één van deze 5 eens verder te onderzoeken en gewoon eens vrijblijvend te kijken of het iets voor je is.

  1. Originals Barbershop
  2. Barbershop Kingsman
  3. Kapper Roland
  4. Next Best Barber
  5. Barberios

Waar let je op bij het vinden van een geschikte barbershop?

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je niet in de buurt van Eindhoven woont of zelfs helemaal aan de andere kant van het land. De kans dat je dan voor alleen het trimmen van je baard zo’n stuk in de auto stapt, die is vrij klein. Toch is het wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij het vinden van een geschikte barbershop. Mede daarom hebben we een aantal handige tips voor je, die je ook in de rest van het land kunt gebruiken om een geschikte barbershop en uiteraard ook barbier te vinden.

Vraag mensen in je direct omgeving

Een betere aanbeveling dan van mensen in je directe omgeving, die is er vrijwel niet. Ook met het vinden van een goede barbier is het dus aan te raden aan mensen in je buurt te vragen of ze nog een goede weten ja of nee. Uiteraard is het dan wel handig dat ze er ook daadwerkelijk zelf ervaring mee hebben en ook een baard hebben. Vaak heb je altijd wel familie, vrienden of collega’s die zelf een baard hebben of die iemand kennen die een baard heeft.

Kijk naar de certificering

Wanneer je een barbershop zoekt, wil je wel dat deze schoon en hygiënisch is. Ze zitten namelijk wel aan je haar, waardoor het extra belangrijk is dat ze niet alleen de handdoek direct na iedere trimbeurt in de was doen, maar ook de trimmer zelf goed schoonhouden. Je zit er namelijk niet op te wachten dat je straks de haren van iemand anders in jouw baard hebt zitten. Kijk daarom dus ook goed of het er schoon uitziet en of ze beschikken over bepaalde certificaten, die nodig zijn om dit ook aan te kunnen tonen.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.