Redactie misdaad 0 reactie(s) do 24 februari 2022, 6:05

Drugslab ontdekt bij woning in Eindhoven na garagebrand

Laatste update: 8 maanden geleden

EINDHOVEN – De politie heeft vannacht een klein drugslab gevonden in een garage bij een woning op de Carel Willinkstraat in Eindhoven. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) doet samen met de recherche onderzoek.

Brand
De gealarmeerde brandweer wist de brand te blussen. Zij roken direct een sterke chemische geur. De brandweerlieden troffen vaten aan met verschillende chemicaliën die vaak gebruikt worden bij het maken van synthetische drugs. De eigenaar heeft rook ingeademd en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Gevaarlijk
Het produceren en opslaan van chemische producten is enorm gevaarlijk voor de directe omgeving. In dit geval ging het om een kleine brand die redelijk snel onder controle was, maar de schade en gevolgen hadden ook veel groter kunnen zijn.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) komt in actie op plekken waar een drugslab is ontdekt en wordt ontmanteld of als er chemische stoffen worden aangetroffen die een bedreiging zijn voor de omgeving.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.