Redactie overval 0 reactie(s) do 10 februari 2022, 17:23

Hoogbejaarde man overvallen in zijn eigen woning in Eindhoven

EINDHOVEN – Een hoogbejaarde man is woensdagavond overvallen in zijn eigen woning aan de Antwerpenlaan in Eindhoven. Gelukkig heeft de politie de eerste verdachte al aan kunnen houden. Maar naar de tweede verdachte zijn ze nog op zoek.

Het zal jou of een van je dierbaren maar overkomen. Je bent ver achterin de 80 en wordt belaagd door twee onbekende mannen die je willen beroven. Het overkwam een man woensdagavond, 9 februari, aan de Antwerpenlaan in Eindhoven. De bewoner van de woning werd verrast door de twee verdachten en werd naar de grond gewerkt. Vervolgens haalden de mannen heel zijn huis overhoop en gingen er uiteindelijk vandoor met onder andere de auto van het slachtoffer.

Het slachtoffer raakte wonder boven wonder lichamelijk niet ernstig gewond. Maar hij is natuurlijk ontzettend geschrokken. Gelukkig konden we al snel een eerste verdachte aanhouden. Maar naar de tweede man zijn we nog op zoek.

De recherche is druk bezig met de zaak en we hopen dan ook snel beelden te kunnen laten zien van de ontsnapte verdachte. Maar weet u nu al iets over deze zaak? Laat het ons dan weten op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons