Redactie overval 0 reactie(s) wo 27 oktober 2021, 7:01

Jongen (16) aangehouden voor gewelddadige straatroof in Eindhoven

Laatste update: 8 maanden geleden

EINDHOVEN – Zaterdag 9 oktober werd rond 20.30 uur een 14-jarige jongen mishandeld en beroofd in het Philips van Lenneppark in Eindhoven. Hij liep daarbij een ernstige wond aan zijn arm op en moest met spoed naar het ziekenhuis. De recherche heeft hiervoor gisteren een 16-jarige jongen uit Veldhoven aangehouden.

Straatroof
Het slachtoffer had online met een paar jongens in het park afgesproken om te chillen. Op enig moment dwingen zij hem zijn jas en muts af te staan. Daarna stak een van jongens hem met een mes. De 14-jarige jongen zag kans te vluchten en rende weg.

Onderzoek en aanhouding
De recherche heeft direct een onderzoek opgestart om de daders op te sporen. Op 26 oktober heeft de politie hierop een 16-jarige jongen uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze straatroof. Ze sluiten niet uit dat er nog meerdere aanhoudingen volgen.

Getuigen
De politie vraagtmensen die informatie in deze zaak hebben, contact te zoeken met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.